Anna Jensen

Den där listan

USA - Förberedelser Permalink0

Igår hämtade jag ut mitt körkort, åkte till mammas jobb och tog en kopia och nu är kopian på väg till STS. Nu kan jag alltså checka av den sista punkten på listan. Om det inte var så att jag, av någon anledning, redan skickat allt till USA så skulle jag få börja matcha nu. Men eftersom jag blev godkänd för så där två månader sen så kan vi bara hoppas på att det faktiskt börjar hända något nu.

Hur som helst, listan. Underbart kunna göra så här nu.

2 st Childcare Reference Form
1 st Character Reference Form
Medical Report
Kopia på slutbetyg från gymnasiet

Kopia på körkort
Kopia på pass
Polisregisterutdrag 
Au Pair Agreement
Au Pair Application på Au Pair room

Dom säger att livet rullar förbi, att jag kastar bort min tid borde kastat mitt paraply

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Tiden rör sig av någon anledning framåt trots att det inte händer så mycket i mitt liv. Den senaste tiden har jag kört massa bil, crazy-dansat på krogen, spelat yeti bubbles (som är typ världens roligaste spel) och haft gris-fest med släkten. Imorgon är det ny vecka och vad jag vet i nuläget så ska jag jobba två dagar. Världens längsta pass på tisdag. 3 timmar! Oh my, jag kommer att vara död i flera månader efter det...

Måndag

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Har sovit helt underbart i min egna säng inatt (inte för att jag har något emot den gamla hedliga tältsängen som jag fick sova i under helgen). Fick brev från transportstyrelsen (det gick fort) och satt och övade på min namnteckning i en evighet. När jag väl skulle skriva den på riktigt så blev det jättefult. Men jag behöver bara stå ut i tio år så det är väl inga problem?

Hoppade upp på cykeln och trampade iväg till ungdomsmottagningen. Fick recept på p-piller för 18 månader så att jag ska klara mig när jag är i USA. Gick och fotade till körkortet. Matchade namnteckningen om man säger så.. Men bara att stå ut som sagt. Småhandlade lite innan jag cyklade hem igen.

Ja, så har min dag sett ut. Nu ska jag laga mat och sen spendera kvällen framför tv:n. Nu när det är slutaudition i Idol så kan man börja titta. Innan är det mest pinsamt med halvdåliga människor med världens självförtroende.
Till top