Anna Jensen

Welsh Varsity

Swansea, vt-16 Permalink0
I onsdags var det äntligen dags för Varsity! Jag kan inte riktigt beskriva dagen med ord men det är helt klart en av de bästa händelserna under min tid här. GO SWANSEA!! ♥♥♥

 
 

Soliga dagar

Swansea, vt-16 Permalink0


Livet här borta är verkligen inte helt fel just nu. Njuter av lugnet och laddar inför nästa vecka då praktiken börjar. Idag har vi hängt på stranden och spelat fotboll (jag tittar på för att undvika skador), ikväll blir det middag och bio med tjejerna och imorgon är det äntligen dags för Varsity! Kan det bli bättre?

Rhossilli

Swansea, vt-16 Permalink1
Som ni säkert redan vet så är jag helt förälskad i Swansea! Inte bara alla underbara människor utan även omgivningen. Sen början av terminen har vi fått höra att vi måste åka längst kusten och besöka några av stränderna som ligger en bit bort från stan. I tisdags tyckte jag, Linnéa, Matilda och Mette att det var dags för lite äventyr så vi bestämde oss för att åka till en av stränderna, Rhossilli. Efter ca 1 timmes bussresa på små krokiga vägar var vi framme. Bortsätt från att vi nästan blåste bort så hade vi tur med vädret och solen sken hela tiden. Vi gick runt i området och tittade på utsikten och hade picknick uppe på berget innan vi tillslut vandrade ner till stranden. Eftermiddagen avslutades med en kaffe på uteserveringen innan vi tog oss tillbaka in till stan igen. Underbar dag med mina fina tjejer!

Till top