Anna Jensen

Lugn helg

- Vardagsliv Permalink0
Jag hade planerat in en träningshelg men det ser ut som att jag får spendera tiden hemma i sängen istället. Igår när jag gick hem från gymmet fick jag helt plötsligt ont i höften och det ville inte ge med sig utan blev bara värre och värre. Ignorerade smärtan hela kvällen men har sovit dåligt hela natten eftersom det gör ont så fort jag rör mig. Misstänker att det är en överansträngning så tänkte att det är lika bra att vila över helgen och hoppas på att det känns bättre på måndag.
 
Över till något roligare. Igår var det fullt ös på campus då högskolan firade 20 år som stiftelsehögskola. Köpte spontant en biljett efter vi hade jobbat med vårt grupparbete vilket jag absolut inte ångrar. Blev en riktigt härlig sommarkväll (kunde gå i shorts och linne hela kvällen utan att frysa) med livemusik och trevligt folk från klassen och annat högskolefolk. Bäst drag var det är September spelade, annars var musiken inte riktigt min smak. Men kul ändå! Vid elva var det "nattklubb" inne på HLK men det var sjukt trångt och jag hade skoskav så vandrade hemåt (utan skor) straxt efter midnatt.
 
Nu blir det te och film. Regnet öste ner tidigare idag och jag hoppas att det kommer tillbaka så att jag slipper ha dåligt samvete för att jag ligger inne och latar mig!
Till top