Anna Jensen

är det vinter redan?

- Vardagsliv Permalink0
Det har gått och blivit vinter här i Jönköping! Efter en helg med soligt och fint höstväder slog vintern ner med full kraft. Själv har jag suttit instängd de senaste dagarna och tentapluggat men nu är det dags att återgå till verkligenheten igen och jag har insett att jag måste upp på vinden och leta efter mina vinterskor. Det blir så blött om fötterna när man envisas med att gå i Converse.



Annars då? Praktiken går bra och jag trivs som bara den. Nu väntar en jobbhelg och sen är de tre första veckorna avklarade. Har även fått veta att jag ska få göra mina två "specialist-veckor" på barn- och ungdomsmedicin här i Jönköping. Ska bli jättespännande! C-uppsatsen går långsamt framåt. Den har varit lite bortprioriterad de senaste dagarna men jag är i alla fall glad att det går åt rätt håll. 6 veckor kvar till deadline, det ska vi nog klara! 

När jag inte spenderar min tid på plugg eller praktiken håller jag på att leta lägenhet för fullt! Jag har nämligen fått jobb på Universitetssjukhuset i Linköping så direkt efter examen i januari flyttar jag dit. Det kommer att kännas väldigt konstigt att lämna Jönköping. Jag har trivts väldigt bra här under min tid på högskolan, men jag känner inte att jag har något som håller mig kvar här efter examen. Men det här med att hitta en lägenhet i Linköping är inte lätt och jag börjar överväga att köpa en husvagn och ställa den utanför US. Hojta gärna till om ni har några andra förslag. 
Till top