Anna Jensen

Livet ur mina ögon Permalink0Jag tycker synd om de stackarna som inte har en underbar storasyster som ger sin lillasyster en resa till Rom i julklapp/18-års present. Ack ack. Men alla kan inte ha det lika bra som jag.


Jag älskar dig storasyster ♥

♥ But me and you were meant to be together

- Musik Permalink1

Idag är det dags att tända det sista ljuset i staken och på torsdag är det julafton. Och vet ni. Jag tror att vi får en vit jul i år.

Vid tolv ska mamma och jag åka till stan och jag ska handla de sista julklapparna. Sen ska jag klippa farmor och ikväll ska jag baka. Imorgon kommer min älskade syster hit och stannar hela julen.

Sen en liten låt. Som jag vill tillägna Martina. Jag har en känsla av att hon kommer att tycka om den.Jason Derulo - Whatcha Say

Ett julmirakel, tack!

Livet ur mina ögon Permalink0
Nu är det jullov, äntligen. Nu är alltså hälften av gymnasietiden över. Bara lika mycket kvar. Trots det är humöret inte på topp. Jag har nämligen blivit av med min plånbok. Min älskade plånbok som jag köpte på Mallorca. Så om det är någon klåfingrig liten unge som sitter med den så GE TILLBAKA DEN!! Jag lovar att du får tio kronor i hittelön. Och ett tuggummi.
Till top