Anna Jensen

I don't even like cosmos, bitch!

USA - Livet i Piedmont Permalink2
23:50
 
Under min ledig tid den här veckan har jag gjort det jag är bäst på: titta på tv-serier. Vill inte tänka på hur många avsnitt av Greek jag har sett de senaste dagarna. Men jag måste säga att det är jäkla bra underhållning!
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay away from my trigger I'm a loaded gun

USA - Livet i Piedmont Permalink0
15:13
 
Hemsk morgon! Ungarna var galna, hunden vägrade komma när jag ropade på honom och jag flagnar på benen. Man skulle tro att jag är glad och utvilad dessa dagar men istället känner jag mer lättirriterad än vanligt. Efter att jag släppt av barnen på campet blev det en springrunda i värmen. Avslutade med mördartrappan och jag ville bara lägga mig ner och gråta mitt i allt. Men som de säger: efter träningen mår man så mycket bättre. I mitt fall krävdes även lunch med Rebecca och kaffe innan jag kände mig back on track igen.
 
Nu ska jag bråka med hunden igen. Sen ska jag iväg och hämta barnen och förhoppningsvis är de på bra humör. Hem, ge dem nått att äta, duka bordet, duscha och så mycket mer hinner vi inte med. Låter väl inte så jäkla jobbigt?

Aloha!

USA - Livet i Piedmont Permalink0
23:19
 
Njuter för fullt av mina chilldagar som började igår och pågår till nästa fredag. Två hela veckor med ca fyra timmars jobb om dagen. Två på morgonen, två på eftermiddagen. Om solen bara kan ta och komma tillbaka på riktigt så kan jag ligga ute hela dagarna.
 
Ville bara förtydliga att jag fortfarande lever här borta. I söndags var min 3-månader-i-Cali-dag. Känns som att jag vart här mycket mycket längre. Mindre än två veckor kvar till 6-månaders-dagen. Hjälp!
Till top