Anna Jensen

emmaboda, here we come

Livet ur mina ögon Permalink0
Om ca 1,5 timme ska jag möta min bästavän vid busststionen. Innan dess ska jag försöka få ihop min packning så att det går lätt att bära. Varför ska sovsäck och liggunderlag ta så mycket plats?

Skönt om er nu här hemma så lovar jag att sköta om mig när jag lever festivallivet i Småland! Vi ses igen på söndag.

Så jag lutar mig bakåt och dricker en dag, jag var allt för givet och låter det va

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag är faktiskt stolt över mig själv. För det går bättre än förväntat med packningen. Just nu ligger nästan allt på min säng och väntar på att bli nedpackat. Jag var lite smart där. För om allting ligger på min säng betyder det att jag måste packa ner det innan jag går och lägger mig. Ibland är jag så smart så att jag inte ens kan överlista mig själv. Haha!

Nu står jag vid det stora problemet. Att förflytta packningen från sängen och ner i väskan. Eller, ner i väskorna rättare sagt. Det är alltid här det brukar köra ihop sig. Samtidigt har jag den där jobbiga känslan av att jag har glömt någonting. Men jag kan inte komma på vad. Det brukar visa sig när det behövs. Och kommer man aldrig på vad man glömt så var det antagligen ingenting viktigt.

då var vi här igen....

Livet ur mina ögon Permalink2
För lite mer än en månad sen skrev jag ett inlägg om att jag är så otroligt dålig på att packa. Då skulle jag ta mitt pick och pack och bege mig söderut, till Frankrike. Även denna gång beger jag mig söderut. Men denna gång blir det endast 7 timmars bussresa, inte 30 timmar. Och den här gången håller jag mig inom Sverige.

Men trots det är jag fortfarande lika dålig på att packa. Jag börjar alltid i sista minuten och därför får jag med mig mycket onödiga grejer. Men den här gången ska jag försöka vara lite bättre på det här med packningen. Men frågan är, vad ska man ha med sig när man åker på festival? Och vad ska man ha på sig? Jag vet inte, jag har aldrig varit på festival förut. Därför ringde jag min guru igår. Hon som vet allt. (Och då menar jag inte min syster för i det här fallet vet hon lika lite som jag) Hur som helst blev det hela lite klarare. Tur det. Annars skulle jag gripas av panik ikväll.

Nu ska jag krypa in i vår lilla klädkammare och gräva fram ett par gummistövlar. För det kommer nog bli regn regn regn. Nu får jag igen för alla spindlar som jag dödade när jag jobbade.
Till top