Anna Jensen

the last supper

- Vardagsliv Permalink0
Ikväll tog jag ett avbrott i mitt flyttpackande/städande för att gå ut och äta med min partner in crime. Tyckte att vi var värda det efter att ha stått ut med varandra sedan första dagen på insparken för tre år sedan. Det blev tapas, vin och godisdrinkar på Pinchos. Vid 23-tiden var vi de enda gästerna kvar och vi kände att det var dags att vandra hemåt. Kunde nog inte ha fått en bättre sista kväll här i Jönköping!
 
 

Examen 20 januari 2017

- Vardagsliv Permalink0
Nu har jag börjat återhämta mig från examen i fredags. Jag kan fortfarande inte förstå att jag är färdig men det kommer nog att ta lite tid innan det verkligen sjunker in. Just nu bor jag mitt i flyttkaoset och imorgon lämnar jag Jönköping. Det känns ganska vemodigt men samtidigt är jag taggad på att flytta och börja mitt nya jobb. Men jag flyttar trots allt inte till andra sidan jorden utan bara 13 mil bort. Så det är bara att sätta sig på bussen och åka och hälsa på när jag får "hemlängtan". 
 
Innan jag återgår till mina flyttkartonger tänkte jag lägga upp lite bilder från examensceremonin i fredags. Vi var i pingstkyrkan (välkommen till Jönköping eller vad ska man säga) och jag tyckte faktiskt att det var väldigt högtidligt. Det är trots allt inte alla högskolor/universitet som har en examensceremoni vilket jag tycker är synd. Efter att ha kämpat med en utbildning i flera år tycker jag att vi är värda att få en riktig avslutning. I Jönköping har vi olika färger på sidensjalar beroende på vilken utbildning man har läst och vi sjuksköterskor har gula sjalar. Nu på vintern är det bara vi och socionomerna som tar examen, så det är tyvärr inte lika färgglatt som när alla utbildningar tar examen i juni.
 
Men i alla fall, här är vi. Class of 2017 ♥
 

Examensvecka

- Vardagsliv Permalink0
Halva examensveckan har passerat och jag har inte gjort så mycket vettigt utan bara njutit av att vara ledig. Det är inspark här i Jönköping så vi passade på att dra på oss ovven och hänga på aka i måndags och tisdags. Igår fixade jag och Linnéa tapas och sen bäddade vi ner oss i soffan och tittade på den senaste Bridget Jones filmen.
  
 
Imorgon smäller det, EXAMEN!
Till top