Anna Jensen

summer ball

Swansea, vt-16 Permalink0
Måndagen den 13e juni anordnades summer ball på campus. Lite missvisande namn kan man tycka då det inte var någon bal utan mer som en festival. Live-artister, tivoli, food trucks, barer, dansgolv allt annat man kan tänkas behöva. Vi hade gått och oroat oss för vädret i en vecka men framåt kvällen så sprack det upp och solen tittade fram. Jag är så glad att jag och Linnéa valde att stanna kvar i Swansea några dagar extra så att vi kunde gå på summer ball. Kan man få ett bättre avslut på en underbar utbytestermin? Nej, jag tror faktiskt inte det!


Jag, Emma och Linnéa träffades redan på eftermiddagen. Emma kom på att hon glömt att skriva ut papper så vi bestämde oss för att smyg-förfesta i biblioteket en stund. Att jag var den enda "smarta" som visste hur skrivaren fungerar är väl bara ett tecken på att de andra två verkligen inte förstår sig på teknik. Fördelen med att bo på campus - vi behövde inte tänka på att passa någon buss eller få tag i taxi en kväll som denna. Blev en extra lång förfest i vänta på att vädret skulle bli bättre. Men det gjorde inget, det var trots allt vår sista kväll tillsammans!När vi väl kom iväg till summer ball var det inte så mycket människor på plats. Vi höll ihop i början men lyckades tappa bort varandra ganska så snabbt.


Vi passade på att testa några åkattraktioner innan köerna blev för långa (och innan vi blev för fulla). Förutom en som snurrade likt en torktumlare så åkte vi PARISERHJUL! Vi trängde in oss i en liten vagn och åkte iväg. Jag och Max tjoade för fulla muggar medan Linnéa mest skrek för att hon trodde att vi skulle ramla ner.På något sätt lyckades vi hitta varandra i slutet och kvällen avslutades med dans under bar himmel och jag konstaterade att Summer ball och Varsity var de två bästa dagarna på hela terminen ♥

color riot

Swansea, vt-16 Permalink0
I slutet på maj, när flera av mina Swansea-kompisar var färdiga med sina tentor och därmed sitt första år på universitetet, så tyckte vi att det var läge att fira ordentligt. Passande nog så var det ett uteställe som anordnade ett event den helgen, nämligen color riot. Lite som color run men istället för att springa så dansar man, eller något i den stilen. Hur som helst, i det stora hela så kan man säga att det var en utekväll där vi kastade färg på varandra. Väldigt roligt trots att man fick färg i både ögonen och munnen och vi såg ut som idioter i slutet av kvällen. Men vad gjorde väl det, vi hade sjukt kul! Jag hade färg kvar i öronen i flera dagar men lyckads på något sätt få mina kläder rena.

Det är inte helt lätt att hitta fina bilder från den kvällen, vissa är faktiskt så hemska så att jag blir rädd för oss. Men om man går på color riot och är fin när man går därifrån så har man nog gjort nått fel!"Vår tänder ser i alla fall vita ut!"

Bristol

Swansea, vt-16 Permalink0
I början av terminen pratade vi om allt vi ville hinna med innan vi åkte hem. Ganska mycket önsketänkande känner jag nu i efterhand men jag har ändå hunnit med att resa runt lite. Förutom att ha utforskat Swansea så har jag vart i Cardiff flera gånger, Dublin över St Patrick's day och London i påskas. I slutet av terminen kände jag och Linnéa att vi ville hitta på något så lördagen innan vi åkte hem tog vi bussen till Bristol. 2,5 timmes resa och så var vi i England, inte helt fel. Trots att det spöregnade störra delen av dagen så hade vi det jättebra och både jag och Linnéa blev helt förälskade i Bristol.

Vi åt världens godaste lunch på YO! Sushi, vilket var helt livsfarligt eftersom maten kom rullandes på band hela tiden. Vi hade säkert kunnat sitta där hela dagen. Efter lunch blev det lite shopping samt en promenad runt om i Bristol. På kvällen värkte fötterna och trötta men glada tog vi bussen tillbaka till Swansea igen.

Till top