Anna Jensen

- I can't tell where the journey will end but I know where it starts

Ving - Turkiet s.13 Permalink1
Har inte så mycket att skriva om just nu så tänkte bjuda på lite bilder från den senaste tiden. En salig blandning mellan mobilbilder och stulna facebook-bilder men bättre än ingenting antar jag.

Avskedsfrukost för Sara som åkte hem till Sverige för att jobba.


Bernie var superhjälte!


Ofta spenderar vi våra lediga dagar på stranden i Bitez och varje gång lyckas jag bränna mig jäkligt mycket!
 

Dagen innan midsommarafton var vi lediga och passade på att laga mat hemma för att sedan sitta på balkongen och ha det bra.
 
Själva midsommarafton firades i barnklubben och eftersom vi inte hade några riktiga blommor fick vi vara kreativa och göra egna.


Förra veckan var hela teamet ute på en salsa bar i Bitez och lyssnade på härlig musik och testade på stans bästa mojito. Älskade musiken men var inte lika förtjust i drinken.


Ska man ut i Gümbet är inte "girls' night out" att rekommendera. Tur att vi har Lasse så att vi överlever!

"It's very Greek"

Ving - Turkiet s.13 Permalink0
Igår efter jobbet åkte Louise och jag runt och letade högtalare till barnklubben och drack chai latte på Starbucks för att sedan åka hem och sova 1,5 timme. Upp vid halv fyra för att köra Tea till flygplatsen (även om jag själv bara var med som sällskap) och sen hem och sova en timme till. Upp tidigt för att hinna äta frukost hemma innan jag, Louise och Lasse tog oss ner till hamnen i Bodrum för att ta färjan över till Kos. Hela dagen spenderades sedan i grannlandet där vi åt riktigt tzatziki, tittade på souvenirer och låtsades att vi var riktiga turister på chartersemester. Kan inte beskriva hur skönt det var att komma bort från Turkiet en stund och se något nytt. 30 minuters båtfärd kan göra väldigt mycket både med klimatet och folket och det var så mysigt att gå runt och titta överallt utan att folk drog och skrek efter oss. En sak är säker, det kommer definitivt bli fler resor över till Grekland den här säsongen.
 
Till top