Anna Jensen

Here we are

Ving - Turkiet s.13 Permalink0
I torsdags hade vi sista dagen när hela teamet var på plats ute på hotellet och därför passade vi på att ta några teambilder som jag tänkte bjuda på. Här har ni alltså Bodrums Family Garden-team s.13!

Hej igen, Kos!

Ving - Turkiet s.13 Permalink0
I onsdags var vi som sagt på Kos, tredje gången för min del men första för Nadia. Förutom att njuta av Grekland i största allmänhet så körde vi ATV. Jag tröttnade på att köra ganska fort eftersom den jäkla maskinen vägrade att fungera (och helt ärligt, det var inte bara mitt fel) så därför hoppade jag upp bakom Louise och agerade fotograf. Vi körde upp i bergen för att hitta fin utsikt där vi kunde ta teambild. Det gick inte så bra om jag säger så.. På vägen tillbaka går min och Louises ATV sönder och vi får stanna och ringa firman som vi hyrt av. När de väl kom för att hjälpa oss började vi få ont om tid att hinna tillbaka till båten. Men ingen fara, säger man till en grek att man har bråttom så svarar de "It's OK, I'll drive you on my scooter!". Så när vi väl fått vår ATV fixad och kommit tillbaka in till stan vara det bara att hoppa upp på en moppe och så flög vi fram genom stan (ska också tilläggas att vi kom fram i tid, hade aldrig hänt i Turkiet). När vi satt oss på båten kunde vi pusta ut och konstatera att hela händelsen faktiskt var ganska komisk.
 

Utsikten över Bodrum från hamnen
 

För en gångs skull lyckades jag hålla mig vaken hela resan. Naturligtvis sov alla da andra...


Vi åt lunch på en jättemysig restaurang inne i stan. Moussaka, tzatziki, souvlaki och allt annat som man måste äta när man är i Grekland!
Jag passade på att ta egobilder!
Försök att ta teambild, mindre lyckat..


"Hej Turkiet på andra sidan vattnet!"
 
Tack för den här gången Grekland!

just another day at work

Ving - Turkiet s.13 Permalink5
Innan Nadia åkte hem passade vi på att byta bilder och hon hade ganska många som hon har tagit ute hotellet. Själv har jag vart ganska dålig på att fota under säsongen och därför tänkte jag bjuda på en liten bildbomb. Så nu får ni äntligen (efter så där 5 månader..) se lite mer av vad jag gör om dagarna.
 

Here it is, min arbetsplats. Ska inte klaga!


Lollo går en promenad runt poolen och säger hej till alla barn.
 

När vi har paus brukar vi passa på att tönta oss i barnklubben, sen måste man jobba och då är inte gipsfigurer min favvo...
 

Vi hade Katrine på besök i barnklubben här om dagen. Hon var väldigt duktig på att pärla pärlplattor.
 

Ibland stannar Lollo & Bernie kvar och chillar efter Mini Discot.
 

Vi har jobbat på ett akvarium under säsongen, tyvärr var det inte så lätt att ta kort på det...
 

Lasse och jag kom på en ny lek en dag när vi hade tråkigt. Istället för att kasta hästsko (eller något liknande) på en pinne så kastar han simringar på mig. Tror att vi har kört den för mycket för han träffar numera på första försöket...
 
Ibland får vi besök av aliens!
 

Brist på både sömn och kaffe resulterar i flummiga guider!


Vi hittade en kattunge på hotellet. Ali döpte honom till Lasse men eftersom den riktiga Lasse aldrig förstår vem vi pratar om när vi bara säger "Lasse" så heter han numera Lasse Jr.

Lollo och Bernie var extra fina till Nadias sista Mini Disco!
Till top