Anna Jensen

Inte alltid så lätt

- Vardagsliv Permalink0
Ibland krävs många (hundra) försök att få till en hyfsat fin bild, speciellt när ingen kan vara seriös eller hålla sig för skratt. Tur att jag älskar dig ändå systeryster!God jul!

someone up there doesn't like me

- Vardagsliv Permalink0
Har äntligen kommit igång med löpningen, säger inte att jag tycker att det är kul än men jag känner i alla fall att jag gör framsteg. Men dum som jag är ignorerade jag smärtan i benen som smugit sig på de senaste dagarna och idag fick jag helt enkelt acceptera att jag dragit på mig en benhinneinflammation. Ganska typiskt när jag för en gångs skull känner att jag vill fortsätta. Därför får det bli promenader (om det känns bra) samt styrketräning av överkroppen till benen är redo att springa igen. Jag har också insett att det börjar bli dags att byta ut mina älskade Nike Lunarglide och införskaffa ett par nya löparskor. Men det får bli efter jul!
 
Igår skrev jag på hyreskontraktet för lägenheten och idag trillade det in ett brev från högskolan där det stod att det är registrering (på plats) den 13e. Ingick inte riktigt i min planering då jag får nycklarna till lägenheten först den 16e. Livets ironi... Får se hur jag löser det, har nästan en hel månad på mig att sitta och klura ut en lösning.
 
Imorgon ska jag ta mig ner på stan för att leta julklappar. I år har jag verkligen noll inspiration och julkänslorna verkar utebli helt och hållet. Så den här julen blir utan både julbak och julgran. Vi ska ändå inte fira jul hemma så det känns inte så viktigt. Mamma blev överlycklig när jag föreslog att vi skulle skippa granen i år. Är väl bara katten som blir besviken, men hon överlever nog.
 
Det var allt för nu! Förresten, något som också är ironiskt är att när det kom snö för någon vecka sedan insåg jag att jag slängde mina vinterskor förra året. Minns att jag tänkte: om jag slänger dem nu måste jag köpa nya nästa år. Ganska smart måste jag säga för annars blir det aldrig av. Hur som helst, snö kom och jag tog tag i hela leta vinterskor-spektaklet. Gick ganska fort och jag hittade ett par som jag faktiskt tycket om. Sen försvann snön och nu säger folk att det blir en grön jul i år. Skulle inte förvåna mig om det blev en grön vinter. Men då har jag i alla fall ett par oanvända skor till nästa år.

Lägenhet: check!

- Vardagsliv Permalink0
JAG HAR FÅTT LÄGENHET I JÖNKÖPING!! Eller lägenhet kanske är att ta i, jag har fått "del i studentlägenhet" så jag kommer att dela en två med en annan student. Kanske inte det mest optimala under en längre tid men det känns ganska perfekt  så här i börja. Sen när man lärt sig mer om stan och bestämt vilken stadsdel som är "bäst" är det bara att börja leta efter något annat. Men som sagt, så här till starten känns det väldigt bra (plus att det är jäkligt låg hyra). 

Så nu kan jag lägga det låt sidan, njuta av julen och sakta men säkert börja flyttpacka (vilket alla vet att jag inte kommer göra förrän dagen innan men vi kan ju låtsas). Fredag den 13e är nog ingen otursdag för mig trots allt!
Till top