Anna Jensen

Inte så lätt

- Vardagsliv Permalink0
När jag gick av mitt nattpass i måndags morse så hade jag jobbat 60timmar på en vecka. De första två nätterna var jag ganska trött men efter en ledig natt så hoppade jag in på ett extrapass så det blev fyra nätter i rad. Då lyckades jag ställa om mig helt till nattid och det kändes helt naturligt att vara uppe hela natten. Trodde att det skulle ta någon dag att ställa om sig men icke. Här sitter jag och är klarvaken och har helt gett upp hoppet om att sova. Har mitt nästa pass inbokat om en vecka så jag tänkte att det kunde vara bra att passa på att vara vaken på dagen när jag ändå kan. Så planen just nu är att försöka hålla mig vaken hela dagen så att jag kan gå och lägga mig som normala människor ikväll.

Har inte så mycket annat att berätta. Den senaste veckan har jag bara jobbat och sovit så något annat roligt har jag inte hunnit med. Hoppas på att sommaren kan komma tillbaka så att man kan vara ute i solen om dagarna. Plus att jag vill slippa 2 grader och frostvarning när jag jobbar om nätterna...

Slut på ledigheten

- Vardagsliv Permalink0
Så var min lilla ledighet över, kväll går jag nämligen på mitt första nattpass. Ska bli skönt att börja jobba för tro det eller ej men jag börjar faktiskt få ganska långtråkigt. 

Jag har haft en fin helg i alla fall. I fredags mötte jag upp Johanna som var i Nyköping över helgen. Vi bestämde oss för att gå till hamnen men när vi kom dit var det helt dött så vi hamnade på O'Learys istället. Kände oss aningen malplacerade med alla fotbollsgalningar men vi hade jättetrevligt i alla fall. Igår agerade jag frisör åt två tjejer som skulle på studentbalen. Jag som inte gjort en riktigt baluppsättning på ca 4 år var lite nervös men det gick toppen och tjejerna blev jättenöjda och jag hade superkul! 


Nu ska jag laga matlådor och fixa lite annat innan jag ska försöka sova lite så att jag orkar jobba hela natten.

Sommarlov

- Vardagsliv Permalink0
Äntligen sommarlov! Satt hela dagen igår och skrev på den där jäkla hemtentan och jag blev klar i tid. Ingen aning om hur den blev men förhoppningsvis slipper jag göra om den, annars struntar jag i resultatet. 

Jag har vart så sjukt trött den senaste tiden och längtat efter den här dagen så att jag skulle få sova. Men icke, kunde inte somna förrän vid 3-tiden och vaknade igen klockan 9 och kunde inte somna om, det händer nästan aldrig! Har legat och dragit mig i sängen fram till nu och det börjar nog bli dags att gå upp. Det blir en hyfsat lugn dag med film och eventuellt en löprunda ikväll. Sen ska jag packa upp alla mina saker, har levt i väska den senaste veckan. Hatar att packa upp, det är så sjukt tråkigt! Skulle inte förvåna mig om jag fortfarande har saker kvar i resväskan sen jag flyttade hem från Turkiet...
 


Tycker själv att jag hade ganska god marginal med tentan igår, hela 12 min från deadline! 
Till top