Anna Jensen

Otur!

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag som hade tänkt gosa ner mig i sängen och titta klart på I rymden finns inga känslor. Men när jag startade upp mitt mobilabredband så hade jag ett meddelande om att jag surfat upp min fria hastighet den här månaden. Jag måste säga att det känns lite onödigt att betala 80 kr för att få tillgång till min vanliga hastighet, med tanke på att jag får tillbaka hastigheten nu ikväll (förhoppningsvis) Jag hoppas att den hinner komma tillbaka så att jag inner se klart filmen. Jag kan bara se den fram till 22:15 ikväll. Så håll tummarna! 

Nu sitter jag på tåget och väntar på avgån...

Livet ur mina ögon Permalink0

Nu sitter jag på tåget och väntar på avgång. Ca 10 min kvar. Även om det är segt att behöva vänta på tåget i två timmar efter att jag har slutat så är den här avgången ganska bra för tåget står inne ganska tidigt så det är bara att kliva på och sätta sig. Jag har varit opepp och på dåligt humör hela dagen så det blev ingen balklännings jakt idag. Istället ska jag åka hem, titta färdigt på filmen jag hyrde igår (min dator hängde sig efter halva så jag gav upp) och plugga till provet imorgon. Over and out, nu ska jag ta en powernap.

Vart tog helgen vägen?

Livet ur mina ögon Permalink0
Trots att jag var långledig, fredag-söndag, så kan jag inte förstå var helgen tog vägen. Kanske är det för att jag sover halva dagarna. Idag gick jag nämligen upp kl.12 och två timmar senare var jag ute och övningskörde med pappa. I Saaben, älskade bil♥ Jag hatar körskolans bilar! Jag har inte övningskört med pappa sen mellandagarna, när jag körde ut till Nävekvarn, och det var jättelänge sen vi bara körde. Alltså, bara körde omkring för körningens skull. Annars blir det mycket att jag kör hem från skolan eller när jag ska iväg någonstans. Men idag så. Det visade sig att jag faktiskt kom ihåg hur man fickparkerar.

Jag var hemma straxt före fyra och efter det vet jag inte vad jag har gjort. Tiden bara flög förbi. Nu har jag nyss duschat och funderar på att hyra I rymden finns inga känslor. Det får bli mitt söndagsnöje. Imorgon väntar sista mattelektionen innan provet och efter skolan funderar jag på att gå och titta på balklänning. Inte långt kvar nu!Jag har hört ganska blandade åsikter
om I rymden finns inga känslor.
Men om man ska utgå från trailern så
verkar den bra. Jag får se hur jag
tycker efter filmen. Jag hyr den från
film2home och den kostar 39 kr.


Till top