Anna Jensen

sommar sommar sommar

Livet ur mina ögon Permalink0

Idag vid 16-tiden vandrade syster och jag mot stan. Vi tog vägen förbi hamnen och när vi var framme kände vi att det var så varmt så vi behövde lite glass. Måste säga att glass är något av det godaste som finns! Tre kulor senare fortsatte vi mot stan. Utöver Kent's nya skiva fick jag med mig en hel del annat trams. Typiskt mig. När vi påbörjade vår vandring hem gick vi förbi några jordgubbsförsäljare och vips satt vi där på en bänk och åt jordgubbar. Vi fick ju trots allt inga på midsommarafton!

Kärlek ♥

Livet ur mina ögon Permalink0

Idag skulle Kent's nya album släppts. Men tydligen gick det att köpa i butik redan den 24. Så just nu gör jag något som är förbjudet när det kommer till Kent. Jag lyssnar på deras nya skiva på Spotify innan jag har köpt den. Men till mitt försvar så ska jag röra mig mot stan senare och köpa hem ett exemplar.

Som vanligt måste man lyssna 7-8 varv innan man kan göra ett utlåtande. Men jag kan redan nu säga att jag älskar den! Sommarfeelings på hög nivå!

I got my head among the clouds and I will never be free

Livet ur mina ögon Permalink2

Sista juni idag. Panik panik! Snart är det dags för skola igen. Men när vi kommer in i juli månad känns det mer som sommar. Så det är väl både bra och dåligt.

Jag har dragit på mig någon sjukdom så här efter Taizé. Har jätteont i halsen och i huvudet och igår hade jag feber. Men jag tror att jag är på väg att bli bättre nu. Hoppas det i alla fall för på lördag åker jag ut till min bästa vän i Nävekvarn och på måndag börjar jag jobba.

Till top