Anna Jensen

Sol!!

- Vardagsliv Permalink0
Njuter av att det är helg och att jag inte behöver ha tentaångest! Tog en långpromenad på 1,3mil och nu är jag skapligt trött i benen. Ska spendera kvällen med en film och njuta av att inte ha några måsten. Imorgon däremot är det dags att börja flyttpacka! Kan inte förstår att det är april nästa veckan och att vi faktiskt har gjort halva terminen nu! 

Precis så känns det!

- Vardagsliv Permalink0


Tenta på torsdag och jag har vart sjuk sen i fredags, bra jobbat! Vill mest dunka boken i huvudet när jag sitter och pluggar och känner att det här kommer att gå åt helvete. Kanske ska sova fram till torsdag och bara gå dit och hoppas på det bästa! Eller ge böckerna en sista chans och försöka lära mig lite till... Vi får se!

Here we go

- Vardagsliv Permalink0
Nästa vecka är det dags för den fruktade tentan i anatomi! Trots att jag mest vill lägga mig ner och gråta så har jag gett mig fan på att det ska gå. Trots virriga föreläsare och anteckningar som man vänder upp och ner på i hopp om att förstå vad det står så måste jag säga att dimman börjar lätta och det mesta har lyckats få fäste i min hjärna nu. Idag hade vi föreläsning halva dagen och palpation andra halvan. Då satt vi och letade muskler och ben på varandra vilket inte alltid är det lättaste. På eftermiddagen blev det ett ben-pass på gymmet och jag känner redan av träningsvärken! Hann bara hem och duscha innan jag skulle tillbaka till skolan där vi satt och pluggade fram till halv elva. Nu har jag precis landat i sängen och lär somna när som helst. Imorgon blir det hemmaplugg på förmiddagen och vid 17-tiden ska vi plugga i skolan igen. Behöver jag säga att hjärnan är helt inställd på latinska ord just nu? Återkommer när jag kan tänka på svenska igen.  

Olivia hade med sig kladdkaka vilket inte var helt fel ner motivationen började sjunka!
Till top