Anna Jensen

Lugn helg

- Vardagsliv Permalink0
Jag hade planerat in en träningshelg men det ser ut som att jag får spendera tiden hemma i sängen istället. Igår när jag gick hem från gymmet fick jag helt plötsligt ont i höften och det ville inte ge med sig utan blev bara värre och värre. Ignorerade smärtan hela kvällen men har sovit dåligt hela natten eftersom det gör ont så fort jag rör mig. Misstänker att det är en överansträngning så tänkte att det är lika bra att vila över helgen och hoppas på att det känns bättre på måndag.
 
Över till något roligare. Igår var det fullt ös på campus då högskolan firade 20 år som stiftelsehögskola. Köpte spontant en biljett efter vi hade jobbat med vårt grupparbete vilket jag absolut inte ångrar. Blev en riktigt härlig sommarkväll (kunde gå i shorts och linne hela kvällen utan att frysa) med livemusik och trevligt folk från klassen och annat högskolefolk. Bäst drag var det är September spelade, annars var musiken inte riktigt min smak. Men kul ändå! Vid elva var det "nattklubb" inne på HLK men det var sjukt trångt och jag hade skoskav så vandrade hemåt (utan skor) straxt efter midnatt.
 
Nu blir det te och film. Regnet öste ner tidigare idag och jag hoppas att det kommer tillbaka så att jag slipper ha dåligt samvete för att jag ligger inne och latar mig!

Värsta med att bo ensam

- Vardagsliv Permalink0
Jag trivs väldigt bra med att bo ensam och slippa anpassa sig efter någon annan (jag kommer att få vara särbo hela livet). Men det finns tillfällen då man önskar att man hade någon att bo med, t.ex. när man ska ta på sig ett armband eller, som just nu, när man behöver hjälp med att smörja hydrokortison på sin solbrända rygg! Övervägde att gå över till grannen men insåg att vi aldrig ens sett varandra så det kanske är lite överdrivet. "Hej, jag heter Anna och vi är grannar. Skulle du kunna smörja mig på ryggen?". Fast det skulle vara roligt att se reaktionen.
 
Annars så har vi haft ännu en sommardag. Tänkte fira att jag blev godkänd i mikrobiologin med en skön promenad i solen. Vad jag inte tänkte på var att det var +28 grader och jag kom inte längre än till Högskolan där jag fick gå in och dricka vatten och sen vända hem igen. Men 5,5 km är kanske inte helt fy skam i den här värmen, sen att jag låg helt utslagen på golvet när jag kom hem är en annan sak.
 
Nu ska jag ta och leta lite artiklar som kan användas i vårt grupparbete. Imorgon ska jag nämligen ta mig till skolan och vara lite seriös. Vi får se hur det går!
 
Min framtid, fast jag lär ha minst 10 katter till!

Sommardag

- Vardagsliv Permalink0
Eftersom att jag i princip inte har något vettigt att göra förrän hemtentan släpps nästa vecka så är det helt perfekt att det gått och blivit sommar. Så idag mötte jag upp några fina vänner och hängde i solen på vätterstranden. Åt jordgubbar, pratade skit och hade det bra! När vi några timmar senare konstaterade att alla började se lite röda ut så bestämde vi oss för att åka hem. Nu har jag brännan från helvetet och hatar mig själv för att jag aldrig lär mig! 

Känt mig lite trött och hängig hela kvällen men intalade mig själv att det bara var solsting så jag har både städat lägenheten och vart ute och sprungit. Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. Imorgon kanske jag ska satsa på att bränna framsidan så att den matchar ryggen...


Vi höll oss borta från sanden och la oss i gräset istället, mycket skönare! 
Till top