Anna Jensen

"Titta mamma, en ny fröken!"

- Vardagsliv Permalink0
Den här veckan har jag spenderat dagarna på en förskola här i Nyköping. Blev lite hastigt och lustigt tillfrågad i tisdags morse och sen blev jag kvar hela veckan. Så kan det gå! Dagarna går fort och snart är det helg igen. Förhoppningsvis kan det bli lite mer jobb där framöver. Annars har jag en inskolning i hemtjänsten på G och nästa vecka ska jag iväg till Stockholm. Jag håller mig sysselsatt med andra ord.
 
Ville (ännu en gång) mest titta in för att visa att jag lever. Har inte så mycket annat att blogga om just nu därför säger jag: god natt och på återseende!

En julig helg

- Vardagsliv Permalink0

Har spenderat några dagar i Linköping hos syster och Oskar. Träning, bio, mys och en jäkla massa julbak. Det ska börjas i tid! Lussekatter, godis, julskinka osv. Dagarna flög förbi och idag styrde jag hemåt i regnet. Till och med jag tycker att det kan komma lite snö nu, i alla fall frost! Börjar tröttna på regnet och dimman!

Bjuder på några bilder från vad vi åstadkom under helgen!

Uselt väder

- Vardagsliv Permalink1

Idag blir man deprimerad bara av att titta ut genom fönstret. Dimma dimma dimma! Därför har jag gosat ner mig i soffan med min underbara Stanford-tröja, chai latte och första Harry Potter-filmen. Vad gör man inte för att bli på bättre humör?Till top