Anna Jensen

Inspark vt14

- Vardagsliv Permalink0
Salig blandning av insparksbilder som jag hittade på mobilen. Allt från "fyra nollor som skedar på en bänk" under nattuppdarget till caps och flipcup (som jag är riktigt dålig på) och bilder från studentklubben Akademin. Sittningen i onsdag var Big Brother-inspirerat och vi gick i pyjamas, inte helt fel. Galet roligt har vi haft i alla fall och nu ser nästan alla fram emot att vara faddrar till hösten! 
 


"på den fulaste skolan bortanför campus en bit,

här finns de goaste människorna och här är overallerna alltid vit.
och kommer du och påstår nåt annat är du en jävla idoit.
då fattar du inte ett skit, man ska va hälsoit!"

Inspirerande och rörande film

- Vardagsliv Permalink0

Första kursen Introduktion till omvårdnad började i måndags och ett av momenten vi kommer att arbeta med är ett grupparbete där vi utgår från en film för att sedan diskutera olika omvårdnadsbegrepp. Vi fick se den här filmen under en föreläsning i onsdags och sen har jag sett den ett x-antal gånger när vi jobbat med grupparbetet under dagen. Första gången jag såg den rös jag i hela kroppen och kände att jag fick tårar i ögonen. Jag är ganska blödig av mig men det var faktiskt flera i klassen som erkände att de kände samma sak. Trots att jag har sett den flera gånger så är jag på väg att börja gråta varje gång filmen startas. Därför tänkte jag dela med mig av den. Vi kan alla behöva en tankeställare då och då!

 

Inte på topp

- Vardagsliv Permalink0
Ja, bättre har man mått. Den omtalade insparkssjukan har slagit till ordentligt och jag ligger hemma och hostat och snorar. Möjligtvis feber också men det låtsas jag inte om. Som tur var stod det bara spökboll på schemat idag så jag hoppar det och laddar inför imorgon då det är skola 9-17 och sen sittning kl.18! 

Eftersom jag fick en hemmadag så här mitt i veckan så passar jag på att tvätta. Måste säga att vi har världens sämsta tvättsystem då man inte kan boka utan får tvätta när det är ledigt. Vilket gör kvällar och helger helt omöjliga om man inte hänger i tvättstugan och väntar på att en maskin blir ledig. Idag hade jag däremot tur då alla tre maskiner var lediga så jag passar på att tvätta i princip allt jag äger (i alla fall allt som är smutsigt). 

För att övergå till något helt annat: jag måste bjuda på en bild som jag hittade på facebook här om dagen. Skrattade så jag grät och nu har det blivit vår nya favvo-bild. Både jag och Linnéa överväger att skriva ut den, rama in den och hänga upp på väggen!

Kanske ska tillägga att det här var dagen efter vi hade haft caps/beerpong och alla var trötta så humornivån var inte så hög!
Till top