Anna Jensen

Hittepå sås

- Mat och recept Permalink0
Kvällens middag bestod av kyckling och ugnsrostade grönsaker. Tyckte att det blev lite tråkigt att bara äta det så jag slängde ihop en sås med lite allt mjöligt som jag var sugen på. Till min stora förvåning blev det riktigt god!
 

Som vanligt har jag bara höftat mig fram men här är vad jag hade i:
 
- Alpro soya matlagningsgrädde
- Chilisås
- Vitlök (jag hade i tre klyftor, kanske lite överdrivet enligt vissa)
- Chili flakes
- Curry
- Dragon
 
Blanda allt och låt småputtra på spisen ett tag. Klart!

Julledigt

- Vardagsliv Permalink0

Vi närmar oss julafton och jag har tagit hem till Nyköping för att vara lite ledig. Egentligen har jag en kurs som går över jul och nyår men jämfört med resten av kurserna den här terminen så är det ganska lugnt på pluggfronten. Därför unnar jag mig lite vila och dagar fyllda utan "bara gör ingenting".
 
December har mest vart fylld av timmar med näsan i skolböckerna men jag har hunnit med lite annat också. Vi i sushi hade vår sista health school dinner med tema nobelfest och jag och Bella stod för efterrätten och gjorde pannacotta till 30 pers. Gick smidigare än jag trodde men led lite smått av panik innan jag listade ut hur jag skulle få med dem från mig till skolan. Det löste sig som tur var och nu ska jag bara orka släpa med den där bakplåten hem till mig igen. Efter middagen gick vi och såg nattpremiären av The Hobbit, Bra avslutning av kvällen! 
 
Har hunnit med två julmys kvällar. En med klassen och en med sushi. Båda kvällarna var väldigt lika: julfika, julklappsleken och sällskapsspel. Trots att jag verkligen har noll julkänsla i år så var det roligt att umgås med så fina människor och glömma skolan ett tag.
 
Nu ska jag återvända till soffan och Pirates of the caribbean som visas på tv. Större planer än så har jag inte för en lördagkväll som denna.

Bröstgala

- Vardagsliv Permalink0
I fredags anordnade FUSK och Fezztingen (två utskott på Hälsohögskolan) en gala för att samla in pengar till Bröstcancerfonden. Jag var mest taggad på att få vara finklädd men kvällen blev riktigt lyckad! De bjöd på plockmat och hade en auktion för att få in pengar. Vi i SUSHI hade gjort en tavla som såldes för 600kr, inte illa för ett amatör-konstverk, haha!
 
Som vanligt var jag dålig på att fota under kvällen och de bilder jag har är mest fula selfies, men det får ni nöja er med. Hittade dock en fin bild på några av oss i sushi. Ser ut som att jag har världens längsta arm men den här gången blundar jag i alla fall inte!
 
Till top