Anna Jensen

Lycka

- Vardagsliv Permalink0
På något sätt har halva oktober och likaså halva kursen i sjukdomslära bara sprungit förbi mig och den här kursen håller på att döda mig, mest för att jag fortfarande tror att vi är inne på första veckan och att man kan ta det lite lugnt. Men icke! Bara två veckor kvar till tentan så nu är det verkligen dags att lägga i en högre växel!
 
Hela veckan har jag gått runt och väntat på resultatet på den där förbannade psykologitentan och imorse skickade vår lärare ut ett meddelande att vi skulle få svar idag men kanske "sent på kvällen". Halv nio ramlade det in ett meddelande och jag körde en liten glädjedans här i soffan när jag såg att jag hade klarat tentan. Halleluja! Nu överväger jag att elda upp boken!
 
Annars har den senaste veckan vart ganska fullbokad. Sushi-möten, föreläsningar, fika med mina favvotjejer och igår var vi en hel drös av människor hemma hos Richard för att ha tacokväll. Imorgon blir det en helvetesföreläsning på morgonen men sen är det bara att ladda inför helgen. Det blir nämligen teambuilding med sushi och alla andra utskott på Hälso. Ska bli grymt roligt och trots att det ser ut att bli regn så är jag taggad till tusen!
 
Avslutningsvis måste jag bara bjuda på mig själv lite och visa en bild som togs på aka förra veckan. Jag blir aldrig bra på dessa "vimmelbilder" och jag vill bara ta den där jävla blixten och spola ner den i toaletten. Hur som helst, här har ni diva nummer 1 och några fina sushi-fiskar! Skrattade så jag grät när jag såg den här bilden!
 

James Blunt - Moon Landing world tour

- Vardagsliv Permalink1


Har spenderat helgen i Linköping eftersom jag och syster hade biljetter till James Blunt i fredags. Hon fick det av mig i födelsedagspresent, perfekt att ge bort något man själv har glädje av! Konserten var jättebra och vi hade en riktigt mysig kväll. Fick höra några av mina favoriter från nya skivan men även några gamla låter vilket var väldigt roligt! Riktigt lyckad present helt enkelt!
 

Blubb blubb

- Vardagsliv Permalink0
Igår, efter en väldigt lång och seg föreläsning, blev det sushi-mys hemma hos Hannah. Skratt, lekar och härliga människor! Vi nya firrar fick våra sushi-ben till ovven och nu är det bara att invänta tröjorna. Så jäkla roligt!


Nu ska jag ta tag i mig själv och storstäda! I eftermiddag blir det sushi-hike med utbytesstudenterna + buddies och vi håller tummarna för att det ska sluta regna tills dess!  
Till top