Anna Jensen

Lycka

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Älskar när man inser att man bara har 500 ord kvar på arbetet, inte 1000. Älskar när man får välja mellan vikingar och araber, man behöver inte skriva om båda. Älskar att jag glädjer mig över detta istället för att vara arg på mig själv för att jag ligger så mycket efter.

Utgång i lördags vilket inte var helt fel. Linda in en mumie, blödande skrapsår på vänster knä, tappade örhängen, glömma bort var jag hängt in jackan, äta Linns special-kebab-pizza med pommes på, träffa Hannah Montana och bli kallad rödluvan när jag vandrade hem runt ställa-om-klockan-till-vintertid-tiden.

Imorgon lämnar jag den här staden. Tyvärr kommer jag tillbaka redan på söndag men det är bara att gilla läget.

Onsdag

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0

Idag gjorde jag ett försök till att gå upp hyfsat tidigt. Det gick riktigt illa och jag kom upp två timmar efter att klockan hade ringt. Körde en stress morgon àla Anna och kom inte jätttesent till Ewe. Det blev en sväng på stan och jag blev några kronor fattigare då jag bland annat inhandlade väggord, balsam och ett änglaspel. Äntligen! Har letat som en tok och i år hittade jag äntligen ett på Åhléns. Så jag passade på att köpa ett medans de fanns kvar. Det blev även en underbar jacka så nu kan jag gå ut och leka rödluvan. Ja, den är både röd och har luva. Och nu pratar vi inte sumojacka utan en kappa. Slå den ni!

I natt drömde jag om blekning. Alltså till håret. Jag var på Åhléns och letade bland de billiga produkterna och helt plötsligt var jag på min gamla skola och försökte övertala en lärare att sälja en påse med blekningspulver till mig. Kjella sa att jag fick köpa en för 600 kr! Hallå? Jag tog drömmen som ett tecken på att det är dags att göra något åt utväxten så jag bokade slingtid på fredag. 

Ikväll blir det som vanligt Grey's och True Blood. Sen lite plugg på det. Roligare än så blir det inte.

Till top