Anna Jensen

Underbara lov

Livet ur mina ögon Permalink0
Äntligen äntligen höstlov! Välbehövligt om man säger så. Jag har inte så mycket planerat för veckan. Bara en tripp till Norrköping på onsdag för att jobba med vårt PA och på fredag har jag praktik så att jag kan vara ledig nästa fredag istället. Annars blir det mest vila, plugga, övningsköra och träna. Thats it! Sen är det skola igen.

Tänk att det bara är fyra veckor kvar till första advent. Och om åtta veckor är julen över. Sen är det bara sista terminen kvar. Jag beställde min studentmössa igår, så där 100 år efter alla andra. Men vad gör det?

frågor frågor frågor

USA - Förberedelser Permalink0
Idag fick jag mail från STS om att de har mottagit min anmälan. Så nu har jag betalat in den första avgiften på 1990 kr så nu är det bara att vänta på att de ringer upp mig så att vi kan boka in en intervju. Just nu sitter jag och fyller i en massa information på mitt au pair room. Allt från vad mina föräldrar jobbar till mina erfarenheter av barn, utbildning och om jag kan simma. Haha. Kanske är det dags att göra en ny kategori här på bloggen? "Förberedelser" Det tål att tänkas på.

Imorgon är det som vanligt praktik. Mamma och lunchar med mig på stan och sen följer hon med och får sitt hår klippt och färgat. Sen får jag skynda mig hem och göra min klar för kvällens festligheter. Vi ska nämligen fira Emma som fyllde 18 i måndags!
Till top