Anna Jensen

Ett x-antal timmar senare...

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
... och jag är fortfarande inte klar med rummet. Men det är inte långt kvar nu. Har flyttat alla möbler (även om det inte blev så mycket) och ränsat ut en massa skit. Var kommer allt ifrån? Har även dammat för första gången på hundra år så ni kan ju gissa hur det såg ut.

Imorgon ska jag göra det sista vilket inkluderar att hänga upp tavlor. Bli inte förvånad om en hel vägg rasar när jag tar fram hammare och spik. Men någon gång måste väl de där jävla tavlorna komma upp!

Nu, säsongspremiär av True Blood! Har väntat i över ett år på att de ska börja visa säsong tre och nu äntligen! Och inte behöver jag ha ångest för att sitta uppe och titta på tv sent på kvällarna för jag behöver inte gå upp tidigt dagen efter för att åka till skolan. Lycka!

Håret

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0

Fick äntligen tummer ur röven och fixade inte bara till håret utan tog också en bild. Men det är alltid så svårt att göra hårfärger rättvisa på bild. Men alltså, kapade ca 5 cm på längden (jag har bara mig själv att skylla) och la i ljusa slingor. Använder en färgbomb (hårinpackning med färgpigment) så att inte slingorna ska se så gula ut. Eftersom jag nästan var svarthårig innan så visste jag redan innan skulle slå åt det gula så det är jädra tur att de där färgbomberna/färgbollarna finns. För er som inte vet är det Revlon Nutri Color Creme och just nu har jag nyansen 931 (light beige). Känns som att jag har provat alla nyanser som finns! Men de är verkligen superbra för att färgen ska hålla sig fräsch. Kostar ca 200 kr hos frisören.


La även en grundfärg i botten så att det inte skulle bli en så skarp kant och för att inte slingorna skulle bli jätteljusa i botten. Nu har jag vant mig vid den nya färgen och nästa gång blir det bara slingor och efter det hoppas jag på att det räcker med att bara lägga slingor i botten så att längderna får vila sig.

Sista augusti

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Hur kan det redan vara sista augusti? Det här är helt sjukt. Hur kan hela augusti redan vara slut? Eller rättare sagt, hur kan hela sommaren vara slut?

Idag cyklade Mickis och jag ner till stan och åt lunch på CH. Helt plötsligt började regnet ösa ner och åskan dundrade till. Vi satt och tittade på folk som sprang över gatan i regnet och vi tyckte att det passade med något varmt att dricka, så vi blev kvar en timme till. Regnet slutade som tur var att vräka ner så vi kunde gå ut utan att se ut som dränkta katter. 

Imorgon är det två år sedan vi fick nycklarna till den lägenhet som jag just nu sitter och bloggar ifrån. Det är också lite sjukt. Två år och det känns förtfarande som att jag är nyinflyttad i mitt rum. Ikväll är mamma ute på äventyr så då passar jag på att riva hela lägenheten, nästan i alla fall. Fick ett infall inatt och ville möblera om. Så jag satte igång när jag kom hem från stan. Nu har jag ont i ryggen efter att ha flyttat möbler så jag ska ta en paus och äta något. Naturligtvis är det bara mitt rum jag möblerar om. Annars skulle jag nog bli utkastad med huvudet före. När jag är färdig blir det lite före och efter bilder. Håll tummarna för att jag inte har sönder något den här gången!
Till top