Anna Jensen

But I'm not afraid to chase my dreams

Livet ur mina ögon Permalink2
Min sista dag på praktiken är nu över. Men efter ett långt och skönt sommarlov kommer jag att återvända dit igen. Men det behöver vi inte prata om nu, för först ska jag avnjuta det där långa sköna sommarlovet.

Imorgon, och alla andra dagar den här veckan och nästa vecka, är så där riktigt onödigt. Först blir det utvärdering uppe på Vrinnevi, sen ner till Kungsgård och ha svenska. Sen hål vilket för min del betyder matteprov och sist naturkunskap. Förhoppningsvis får jag veta mitt betyg då *börjar-tugga-på-GunBritt-igen*.

När jag var hos tandläkaren idag så sa han faktiskt inte att jag hade tandsten. Nej nej, inte den här gången. Men tydligen borstar jag tänderna för hårt, om någon är intresserad. Inga skor blev det heller. Får ta det imorgon. Men, där emot blev jag av med lite hår. Eller mycket hår kanske man ska säga. Det beror på vad jag ska jämföra med.

Nu ska jag bada i medeltidenslitteratur.

And I would fall out into the night

Livet ur mina ögon Permalink0
Kvällen är här. Jag har gjort nästan allt som jag planerat att göra. Förutom svenska, jag tänkte ta den nu samtidigt som jag tittar på the jane austen book club som går på tv3 kl.21:00. Men som sagt, annars har jag gjort alla mina söndags sysslor. Matten fick jag lite spel på ett tag. Det slutade med att jag satt och bet i miniräknaren. Inte bra.

Imorgon är det sista praktikdagen för den här terminen. Jag bakade ju bullar till mamma idag så jag tänkte ta med några imorgon och bjuda på. Har jag tur så kanske jag kan bli lite korthårigare också. Håll tummarna! Under lunchen blir det skoköp och tandläkaren. Det är så tråkigt att gå till tandläkaren. Det är samma sak varje år "du har lite tandsten här fram" nehe det menar du inte "vi bokar en ny tid så att vi kan ta bort det" och så måste man springa dit sjuttioelva gånger till innan de är nöjda.

Tänk, imorgon är det sista maj. Sen är det juni och då är det sommar på riktigt!

Söndag och mors dag

Livet ur mina ögon Permalink0

Idag är det söndag vilket betyder pluggdag. Men inte bara det. Min mamma har önskat sig vaniljbullar eftersom det är mors dag. Eftersom jag är så snäll så ställer jag naturligtvis upp och bakar. Men som sagt, även plugg. Jag ska göra klart några uppgifter i svenskan om medeltidslitteraturen samt, håll i hatten, plugga matte. Sista stöten nu sen är jag klar. Efter det, sommarlov!

Igår var jag inte som många andra bittra svenskar som dissade Eurovision Song Contest bara för att Anna Bergendahl inte gick vidare i torsdags. Nej nej, jag satt troget uppe och tittade på hela programmet. Jag hade redan sen innan Tyskland och Israel som favoriter men jag måste säga att det var förvånansvärt många bra låtar med i år. Och naturligtvis, många dåliga låtar som fick höga poäng. Trots att Tyskland gick och vann hela kalaset så grät jag lite på insidan eftersom det inte gick så bra för Israel. Stackarn, rösten höll inte hela låten. När han var med i torsdags grät jag nästan. Jösses vilken fin låt det är! Men men, man får inte alltid som man vill.

Imorgon drar sista hela och vanliga skolveckan igång. Trots det så blir den nog inte så ”vanlig”. Jag har flera lektioner som är inställda för att det inte finns någonting mer att göra. Så mycket hål blir det. Men veckan går nog fort. Vi har ju trots allt två födelsedagsbarn. Och det ska firas!

Till top