Anna Jensen

Året som gått

, - Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Som jag skrev igår så kommer årsresumén upp efter helgen. Men kom på att jag skrev en lista på sånt som skulle hända under 2011. Här är den:

√ Ha slutproduktion av projektarbetet, modevisning, och skriva slutrapport - 25 mars blev datumet då vi hade vår modevisning. Tro mig, jag var nära att döda hela klassen tiden innan visningen. Men, vi överlevde och det var jäkligt skönt att ha det överstökat. Sen behövde vi inte tänka på det förrän rapporten skulle in.

√ Ta körkort - 15 september, underbar dag!

√ Åka på studentkryssning med fina vänner - 19 april packade vi flera bussar fulla med Norrköpingsstudenter och åkte iväg. Helt klar en av de roligaste sakerna med att ta studenten!

√ Medverka i en uppsättning av Grease - Här var det också väldigt mycket ilska och irritation. Veckan innan uppsättningen frös vi rumporna av oss när vi repade sent in på natten. Men det blev två lyckade föreställningar den 7 maj.

√ Få mer erfarenhet inför mitt au pair år - När jag skrev det här hade jag inte berättat vad jag skulle göra. Men det var alltså att jag bytte praktikplats från en frisörsalong till en förskola där jag spenderade mina fredagar under vårterminen på avdelningen med 1-3 åringar. Så roligt!

√ Bal och studentveckan - Balen skippade jag helt. Kände helt enkelt inte för det och då tyckte jag att det var onödigt att lägga ut flera tusen. Ångrar jag mig, nej!

 STUDENTEN! - 16 juni, LYCKA!

√ Förhoppningsvis jobba hela sommaren - 10 veckors schema, check!

√ Fylla 19 - Ja, det kanske inte var så svårt att uppfylla...

Flytta till andra sidan av Atlanten för att spendera 13 månader som au pair i usa! - Ja, det blev inte riktigt som jag tänkt (tidsmässigt) men nu är det bara 9 dagar (!!) kvar till jag lämnar Sverige!Hade det här vart mina mål så skulle jag säga att jag lyckats väldigt bra. Men nu visste jag att mycket skulle hända så då räknas det inte. När jag lägger upp årsresumén kommer även några punkter inför 2012.

Näst sista helgen

, - Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Då påbörjas den näst sista helgen i Sverige på ett bra tag. Och vad ska jag göra? Plugga! Yey... Men snart är jag klar med den här jäkla kursen och då kan jag helt koncentrera mig på allt som ska göras under min sista vecka.

Jag började dagen med ett besök på min gamla praktikplats, Hårakuten. Har inte klippt mig sen i slutet av sommaren så det var verkligen dags. Jag är jäkligt petig när det kommer till vem som får hålla på med mitt hår så nu tänker jag inte klippa mig förrän jag är hemma i Sverige igen.

Imorgon är det nyårsafton och jag har lite svårt att inse att 2011 redan är slut. Ska sätta mig och göra en årsresumé men den kommer nog inte upp förrän efter helgen. Nyår är inte min favorit bland årets helger så i år ska jag bara vara hemma.

Nu ska jag fortsätta vara sentimental och lyssna på disneymusik med storasyster!
Till top