Anna Jensen

Call from New Jersey

USA - Matchningsprocessen Permalink0
Det blev ett väldigt kort samtal med mamman i New Jersey. Hon betättade lite om familjen och vilka uppgifter jag skulle ha som au pair. Hon skulle maila hur en typisk dag skulle se ut för mig och även några bilder på familjen och huset. Det var väldigt lätt att prata med henne och hon var trevlig och skrattade mycket, även om jag märkte att hon var stressad.

Mer än så kan jag inte säga. Just nu känns det bra men eftersom vi inte hann prata så mycket så vill jag inte bestämma mig för något ännu.

Nervös!

USA - Matchningsprocessen Permalink1
Åhh jag är så nervös att jag håller på att kissa på mig! De skulle ringa mellan 8-9 så det kan ta en hel timme innan jag hör nått! Önska mig lycka till!

UPDATE
Klockan passerade nyss nio och jag har fortfarande inte hört något. Jag är så där super duper kissnödig (på riktigt nu) men jag vågar inte gå på toa ifall det skulle ringa.

Söndag?

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
När jag vaknade imorse var jag helt säker på att det var lördag. Men nej då, söndag är det och jag är ledig. Såg dock att jag hade ett missat samtal på mobilen när jag vaknade vid 12:30. Det var från 7-tiden så jag är glad att jag hade mobilen på ljudlöst. Nu återstår bara frågan om vem som ringde. Jag skulle gissa på jobbet (även om det inte var det vanliga numret) för jag kan inte komma på någon annan som skulle ringa och väcka mig straxt före sju på morgonen.

Igår var jag så till mig så att jag inte kunde somna. Låg och läste till ögonlocken nästan föll ner men ändå kunde jag inte somna förrän 3-tiden. Det var så många tankar som flög runt i huvudet på mig. Mamman i familjen hade även lagt till mig på skype och som jag skrev igår ska de ringa ikväll! Jag är jättenervös! Det känns så konstigt att en familj har fastnat för just min ansökan. Förstår ni hur många au pairer som finns hos Au Pair Care? och av någon anledning gillade de just min ansökan. Helt sjuk!

Nej vet ni vad, jag kanske ska sova lite till. Satt och pluggade körkortsteori förut och kände att jag var helt luddig i huvudet. Trots det fina vädret så känner jag att en film skulle sitta fint. Emelie och mamma hade hyrt några tidigare i veckan så jag ska nog se någon av dem.
Till top