Anna Jensen

happy new year

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag lovade mig själv att jag skulle gå upp skapligt tidigt idag. Jag vaknade vid nio men det var så skönt i sängen så jag låg kvar till klockan elva. Så nu kanske det blir lite stressigt men så är det alltid för mig. Snart ska jag in i duschen och klocken två ska jag vara hos Mickis. Sen går bussen till Nävekvarn vid fyra och sen väntar en awesome nyårsafton med fina vänner. Håll tummarna för att vi lyckas ta oss in till stan på kvällen!

Snart årets sista dag

Livet ur mina ögon Permalink0
Min dag började med sovmorgon, som vanligt. Efter frukosten eller vad vi nu ska kalla det så gick syster och jag ner till stan. Jag började min klännings-jakt på h&m och jag hittade en! Den hängde där helt ensam och ville att jag skulle välja den. Visst, hade det funnits fler hade jag tagit en storlek mindre men jag får leva med det. I den här klänningen skulle jag kunna vara gravid om jag kände för det. Haha!

Jag fick även med mig en parfym hem. Jag hade önskat mig Jessica Simpson - Fancy i julklapp och nu hade Åhléns satt ner priset på den. Som hittat! Annars blev det inte så mycket roligt.

Nu på kvällen har jag varit på grease-rep. Vi var bara tjejer så vi körde första akten men vi hoppade kill-scenerna. Efter den trettonde kommer vi att repa varje vecka. Det känns som att det är en evighet kvar till premiären men det är inte så lång tid kvar till maj.

Nej, nu ska jag se några avsnitt av Grey's innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det nyårsfirande så det brakar om det! Och om jag inte hinner att skriva något imorgon så gott nytt år!

I'm miles from where you are

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag jobbar på en årsresumé men det tar en jäkla tid att skriva ner allting. Plus att jag var dålig på att blogga under vintern så jag minns knappt vad som hände under januari-mars. Men jag försöker få ihop något och det kommer upp här i bloggen någon gång nästa vecka.
Till top