Anna Jensen

I press rewind, take it frame by frame again

Livet ur mina ögon Permalink0
Nu har jag fått tillbaka min fria hastighet alltså behöver jag inte sitta här och vara arg över att ingenting händer när datorn laddar någon sida. Haha.

Ja, imorse var jag på gymmet. Precis som lovat. Och jag är fan så stolt. Jag börjar lära mig att jogga. Skratta om ni vill men det är inte så lätt om man saknar joggnings koordinationen, vilket jag gör. Men det går bättre och bättre för varje gång.

På eftermiddagen blev det två timmars matte innan jag skyndade iväg till tåget igen. Är det inte sjuk att jag var hemifrån i 6 timmar men jag gick bara i skolan i 2 timmar? ibland hatar jag att pendla! Men när jag kom hem låg det ett paket på dörrmattan och väntade på mig. Jag hade nämligen fått hem min Broder Daniel tygkasse från Rockhouse. Den var superfin! Bild kommer lite senare. Nu väntar jag bara på mina Kent affischer. De borde komma vilken dag som helst. 

Och en sak till. Såg att skolan hade satt upp lappar om tid och datum för mössprovning! Tänk att det är vår tur att välja och beställa studentmössa! Den 22 september blir det, ca tre veckor kvar. Ingenting! De hade även satt upp tider för skolfotot, men jag minns inte när det var. Man kanske om någon vecka. Det betyder alltså att det är dags för HVFr3a+b att komma överens om hur vi ska se ut. Det är nämligen plojfoto. Det här kan sluta illa!

god morgon

Livet ur mina ögon Permalink0
Idag gick jag upp kl.6. Nu sitter jag i träningskläderna på och ska snart röra mig mot gymmet. Jag införskaffade nämligen ett gymmkort igår, hör och häpna. Så jag tänkte att jag kunde utnyttja min sovmorgon. Tåget går 11:42 och sen är det matte c 13:20-15:00. Ha en bra dag!

här går det undan... eller?

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag har surfat upp min fria hastighet på mitt mobilabredband så allting tar en jäkla tid nu. Alltså blir det inte så mycket bloggning förrän på onsdag när allt går fort igen. Just nu är det bara så frustrerande att t.ex. försöka läsa en blogg med en massa bilder eller att själv försöka ladda upp en bild här på bloggen. Men bara så ni vet så har jag inte gått under jorden.
Till top