Anna Jensen

From now on your troubles will be out of sight

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink2
"När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent"


Min söta julgris, som jag fick när jag var liten, har fått hedersplatsen på mitt sängbord.


I år så fick det bli en stjärna på fot som adventsbelysning i mitt rum. Och så en liten kisse.


Pepparkaksbak. Egen deg, så klart!


Fina muminpepparkakor blev det. Hihi.

Jag är skuggan vid din skärmdörr än en gång

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0

Tiden tickar, dagarna går och nu var det ett tag sedan jag skrev några rader här på bloggen. Kanske beror det på att jag inte har haft så mycket att skriva om. Så vad har jag gjort den senaste tiden? Lite Ikea, lite stress som ledde till sjukdom och mycket Grey's Anatomy tittande och sen skola igen. Och snart är det jul. Är det inte konstigt? Har det verkligen snart gått ett helt år sedan jag satt uppe halva natten mellan den tjugotredje och den tjugofjärde och byggde pepparkakshus som jag sedan slängde ut genom fönstret och bråkade med mammas stenålders-symaskin som trasslade in sig i tyget till min klänning. Ja tänk. Det är snart ett helt år sedan.

Mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. Vi är idioter

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Idag fick vi reda på hur röstningen till Nyköpings lucia gick och jag vill bara säga grattis till Julia. Det kommer att bli ett riktigt fint luciatåg. Tänk att det bara är två veckor kvar tills vi ska gå vårt första. Hoppas att allt sitter tills dess.

Jag tycker faktiskt att det är skönt att röstningen är över. Det har varit så mycket tjafs och skitsnack den senaste tiden. Ibland undrar jag vad folk tänker på när de slänger ur sig sina åsikter till höger och vänster. Självklart ska man få säga sin åsikt men en del saker är riktigt vidriga. Speciellt när de skriver om personer som de inte känner.

Nu ska jag bara njuta av min ledighet fram tills på tisdag. Fast imorgon är det konfirmation och på måndag ska jag och mamma åka iväg till Ikea så det blir nog inte mycket sovmorgon någon av dagarna.
Till top