Anna Jensen

Panic!

Livet ur mina ögon Permalink0
Jag sitter och är smått hysterisk. Imorgon har jag slutprov i matte c och just nu känns det som att jag inte kan någonting alls. Jag har aldrig i hela mitt liv varit nervös inför ett matteprov men nu är jag det. Kanske är för att det fortfarande finns en chans att jag får vg i kursen om det går riktigt bra. Men just nu känner jag att det snarare är ett ig. Vad handlar matte c om? Någon som kan berätta för mig?

Nu ska jag återgå till min mattebok och försöka att banka in något i hjärnan. Imorgon vi den här tiden är jag antingen lättad eller gråtfärdig. Eller helt utslagen av trötthet. Vem vet?

♥ When I left this town I was beaten down I was ready to just give in

- Musik Permalink0

Erik Hassle - Are you leaving

Den är så Kent inspirerad en låt kan bli! Man hör att det är Jocke och Martin som vart med och gjort låten och Erik Hassle har en underbar röst!

You got to learn your lesson fast
You just keep your mouth shut
Hold your head down
And pray that it won’t last

Finbesök

Livet ur mina ögon Permalink0
Fredag-helg-skola. Känns inte riktigt okej. Men idag plockade jag upp min kära storasyster på busstationen och hon stannar hela helgen. Det blev fredagsmys med tacos, Ben & Jerry's och I rymden finns inga känslor. Imorgon startar vi dagen med hotellfrukost på Voyage och sen fika hemma hos pappa på eftermiddagen. Det blir nog en fin helg innan jag ska ta mig tillbaka till verkligheten ♥

Till top