Anna Jensen

Submitta?

USA - Förberedelser Permalink0
Bara minuter efter mitt förra inlägg så blev jag uppring av STS. Hon godkände mina referenser och vi gick igenom mitt au pair room. Det vara bara småsaker som jag behövde lägg till och sen var jag klar att submitta. What? Bilder och video kan jag tydligen lägg upp senare. Men allt om körkortet? De skulle ringa igen imorgon och då måste jag fråga. När man har submittat sin ansökan kan man nämligen inte gå tillbaka och ändra något. Men som sagt, jag får fråga imorgon.

Har nyss kommit hem från musikesteternas uppsättning av Hair. Det var riktigt roligt att se gamla klasskompisar och borgsmänniskor i huvudrollerna. Tänk att det är vår tur i år! Jag kan fortfarande inte förstå, det känns som att jag kommer att gå i skolan hela livet.

Imorgon har jag körlektion och jag ska försöka få min vilja igenom! Inte alltid det lättaste.  

En veckas ledighet

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink0
Nu är sista lektionen avklarad. Egentligen kunde jag vart hemma även idag. Åkte först till Kungsgård och lämnade papper och en bok. Sen iväg till De Geer för att ha svenska c. Vi pratade betyg och fick lyssna på tal. Vi var kanske... 8 stycken där. Så ja, ganska onödigt att åka dit.

Nu är jag ledig i en hel vecka. Nästa gång jag sätter mig på tåget har jag studentmössan med mig. Då är det nämligen dags för mösspåtagning! Helt sjuk, jag har bara studentveckan kvar!

Just nu sitter jag och inväntar ett samtal från STS. De ringde när jag hade lektion och då bestämde vi att de skulle ringa tillbaka klockan fem. Jag stressade hem men nej, än har de inte ringt. Får se om det blir något.
Till top