Anna Jensen

Glad påsk

- Vardagsliv Permalink0
Tänkte bara titta in och hälsa glad påsk! Av någon anledning vaknade jag redan vid 06:30 och nu äter jag frukost på sängen. Det blir några avsnitt av Gilmore Girls i väntan på att syster ska vakna. Hon har nämligen önskemål om att bli klippt så vi får se om det blir av idag. Sen måste vi naturligtvis hinna med att leta påskägg och göra efterrätt till ikväll då vi ska till min moster på släktträff. Tänk, förra påsken när alla var samlade skypade de med mig som var i USA. Kvällen innan hade jag firat passover och på påskafton var jag inne i SF för första gången. Känns som en evighet sen!
 
Något som också känns som en evighet sen är Cypern. För bara två veckor sen gjorde jag mig redo för första lektionen på Lollo & Bernie School och för en vecka sen hade jag precis kommit hem och låg och sov så gott. Ska se till att ladda upp lite bilder från veckan men naturligtvis tog jag inte så många själv. Tur att det fanns andra som kom ihåg att fota mycket under veckan!
 
Nästan hela gänget samlat innan vi skulle ut och äta näst sista kvällen!

Back to normal

- Vardagsliv Permalink0
Har spenderat hela helgen hemma och nu är jag uppvilad och redo för en ny jobbvecka. I alla fall så redo som jag kan bli. Är fortfarande kvar i min Lollo & Bernie-bubbla och det känns jättekonstigt att gå tillbaka och jobba på förskolan igen. Vem vet, det kanske slutar med att jag har MiniDisco med alla barnen imorgon. Har även börjat fundera över hur länge jag vill jobba. Kanske kan vara skönt att sluta någon vecka innan jag åker iväg så att jag har lite tid att förbereda mig. Samtidigt vill jag jobba så mycket som möjligt så att tiden går fort. Får helt enkelt ta en vecka i taget och se hur det känns när vi närmar oss avresa. Är i alla fall inbokad hela den här veckan och sen får vi se hur det blir efter påsk.
 
Som sagt har jag inte gjort så mycket den här helgen. Det enda vettiga jag fått gjort idag var att svara på ett mail från min blivande chef och beställa min uniform (woho!). Om jag är ledig någon dag efter påsk ska jag åka ner till stan och köpa jobb-skor och ta passbilder till mitt visum. Annars har jag inte så stor koll på vad jag mer behöver göra innan jag åker. Förutom att vaccinera mig, boka klipptid och gå till tandläkaren. Men som sagt, har ju flera veckor på mig!
 
Nej vet ni vad, nu är det dags att sova så att jag orkar upp imorgon. God natt!
 
Btw, idag är det ett år sen jag flyttade till min underbara värdfamilj i Cali! Tänk vad tiden går fort! Nu är jag bara taggad inför nästa äventyr. 38 dagar kvar!

Lollo & Bernie School ♥

- Adventures around the world Permalink0
Nu är jag hemma i Sverige igen efter en underbar vecka på Cypern! Det känns som att jag har vart borta en evighet och jag har lärt mig så mycket och träffat många härliga människor från Sverige, Norge och Danmark. Ni är alla saknade ♥ Det har vart långa dagar, lite sömn och massa gøy! Nu är jag extremt taggad inför Turkiet och 39 dagar känns alldeles för långt! Kan knappt förstå att några av oss började jobba på sina destionationer igår/idag medan vi andra fick återvända till kylan här hemma. Men nu ska jag inte klaga utan istället ta tillvara på mina sista veckor i Sverige och tagga innan jag åker iväg till Bodrum!
 
 
Till top