Anna Jensen

She's got lions in her heart

- Musik Permalink1
Mitt i allt psykologi-plugg råkade jag trilla över The Scripts nya album No sound without silence. Därför har jag tagit en paus, kopplat bort tentan för en stund och lagt mig i soffan och lyssnar igenom alla låtar. Den är så där fin och perfekt som deras musik alltid är!

 

Onsdag

- Vardagsliv Permalink0
Onsdag och inga föreläsningar idag. Nu när jag läser psykologi har jag bara föreläsningar två gånger i veckan, tisdag och torsdag, och trots att vi alltid börjar kl.8 och jag varje gång klagar på hur omänskligt det är (i alla fall när man är student) så måste jag säga att jag har det ganska bra just nu. Idag spenderar jag min förmiddag med att tvätta, sen ska jag plugga lite innan jag beger mig mot stan för en au pair intervju och sen blir det grillkväll med utbytesstudenterna. Hoppas på att det inte blir regn, just nu är det väldigt mulet så man vet aldrig.
 
Igår invigde jag en av mina nya koftor från Hollister. Stod och velade jättelänge in butiken innan Emelie sa åt mig att köpa den, annars skulle jag ångra mig. Tur var det för jag älskar den! Sen det där med att ta en snygg bild för att visa upp kläder - inte min grej!
 

Stockholm

- Vardagsliv Permalink0
Det blev en riktigt mysig systerhelg i Stockholm. Ingen stress utan vi bara umgicks och hade det bra, det vi inte hann med (vilket var i princip allt vi hade planerat) får helt enkelt bli en annan gång. Det blev i alla fall lite shopping under förmiddagen i lördags. Jag gick bananas inne på Hollister och fick med mig flera fina plagg och ett väldigt långt kvitto... Efter lunch var det dags för Emelie att springa Tjejmilen och jag stod bredvid och började nästan gråta för att jag också ville vara med och springa! Dumma rygg och dumma insparkssjukan! Men nästa år ska vi satsa på midnattsloppet istället! I söndags gick vi en snabb vända på stan innan vi tog bussen hem igen. Kändes som att vi hade vart på semester en hel vecka trots att vi bara var borta två nätter. Vi frågade oss själva flera gånger: varför åker man inte till Stockholm oftare?
 

Jag fick besöka mitt andra hem: Starbucks! Numera dricker jag bara svart kaffe men är man på Starbucks så är man. "Vanlig"-latte är inte min grej om man säger så!
En taggad storasyster innan start och en massa hurtiga tjejer ca 500m från målet!
Till top