Anna Jensen

Fail...

USA - Förberedelser Permalink0
Idag gjorde jag min hälsoundersökning och allt gick snabbt och smidigt, till en början... Han fyllde i mina papper, lyssnade på hjärta och lungor, klämde på magen och kollade öron, näsa, hals och reflexer. Sen började vi prata om tbc. Han sa att det var konstigt att det inte stod med att man skulle göra en sån undersökning eftersom de ofta är ett krav från usa. Så "för säkerhets skull" ska jag nu göra ett prov för att se om jag har tbc, om två månader! Hela helvete, det här kommer att ta en evighet. Fick även lämna blodprov innan jag fick knalla där ifrån, 625 kr fattigare. Det var i alla fall billigare än vad jag trodde. Men det tillkommer säkert avgifter när jag ska tillbaka.  

Nu har jag skickat iväg ett mail till sts och förklarat hur det ligger till. Det här betyder att min ansökan kommer att ta ännu längre tid! Har aldrig hört om någon annan au pair som vart tvungen att ta tester. Typiskt min otur!

Snart så...

USA - Förberedelser Permalink0
På torsdag ska jag göra min hälsoundersökning. Sen ska jag direkt iväg och posta papper till STS. Utöver hälsoundersökningen blir det mina slutbetyg och det nya polisregistret. På au pair room har nio av mina tio bilder blivit godkända så jag får se om jag laddar upp fler. Måste även ta mig tid att göra den där fördömda videon!

Sen är det bara körkortet kvar. Vecka 28-30 har jag två lektioner i veckan inbokade och utöver det så är det bara att köra hemma som en galning. Har haft ett litet uppehåll nu när det har varit så mycket med studenten och liknande. Men nu är jag back on track!

Tisdag

- Vardagsliv, Livet ur mina ögon Permalink2
Det hinner inte hända så mycket i mitt liv just nu. Känner att det kunde vart skönt med lite semester men jag jobbar på. Började gå själv igår och allt gick bra. Var lite förvirrad på morgonen men sen så. Idag jobbar jag kväll men innan dess ska jag ut och övningsköra (för första gången på en evighet) åka till Oxelösund och äta thai/kina-buffé med pappa och sen hem igen.
Till top