Anna Jensen

Slut för den här gången

- Vardagsliv Permalink1
Och så var insparken över för den här gången och jag känner mig nästan lite tom och ensam. Efter att ha sovit i nästan ett dygn känner jag för att köra hela insparken igen! Tänkte slänga upp lite bilder här, själv har jag vart riktigt dålig på att fota (som vanligt) så jag har snott alla bilder från Facebook.
 
Första dagen under stadsvandringen: hur många nollor får man in i en telefonkiosk? Svar: 21 st!


Vi har hängt så mycket på Akademien så att det känns som mitt andra hem!

Vi hade prova-på sittning, nollorna lagade mat och faddrarna spexade. Vet inte vem som var snyggast, jag som hulken eller Erik som Batman?
 
Haft Full Moon-party och gått runt med neonfärg i ansiktet!
 

Ovve-ceremoni och uppdrag "skita ner nollorna så mycket som möjligt"!

SWE: Skandinaviens största poolparty. Skumparty, utomhus bad och en jävla förkylning. Är man inte sjuk efter SWE var man antagligen inte där!
 
Hela första veckan regnade det nästan hela tiden, men vi höll humöret uppe!
 
Sista kvällen: insparkssittning med rymd-tema!


Det här är bara några få bilder från allt vi gjort under veckan. Nu i efterhand har jag lite svårt att greppa allt som hänt, det har vart full rulle hela tiden. Tack till alla som vart med och gjort den här insparken helt underbar!

Insparkssjukan

- Vardagsliv Permalink1
Idag var det bara att inse att jag var besegrad av insparkssjuken även den här terminen. Har haft ont i halsen och vart borta i huvudet sen mitten av veckan men i lördags under togapartyt satt jag och frös tror att det säkert var 30+ inne på aka. Huvudet dunkade och hela kroppen gjorde ont så jag gav upp vid ett och åkte hem. Igår, söndag, var det vilodag men jag hade en au pair intervju inbokad så fick kliva upp tidigt och masa mig iväg till stan. Knarkade alvedon och trodde att jag var okej så åkte hem och tvättade på eftermiddagen och sen däckade jag i soffan och sov i några timmar. Framåt kvällen började huvudvärken komma tillbaka och när jag vaknade imorse kunde jag knappt andas genom näsan. Så jag hade inget annat val än att sjukskriva mig från faddrandet idag och ladda om inför imorgon, då är det nämligen kursstart för psykologin och direkt efter ska vi köra caps och sen aka på kvällen. Inte många dagar kvar av insparken nu. Kommer bli tråkigt att inte träffa alla underbara människor varje dag men samtidigt skönt att få sova och få tillbaka lite rutiner.  
 
Så här såg vi ut i lördags under nattuppdraget och togapartyt. Vi faddrar var tvungna att ha fadder-tröjan under togan vilket förstörde hela grejen, men nollorna var desto snyggare!

Halvvägs

- Vardagsliv Permalink0
Då var halva insparken avklarad. Idag har vi sovmorgon vilket var välbehövligt då jag bara sovit 4-5 timmar varje natt den senaste veckan. Jag har blåsor på tårna, ryggen värker och det som var kvar av rösten verkar jag ha lämnat på poolpartyt igår. Men jävlar va roligt vi har! Trots att det har regnat nästan varje dag så håller vi humöret uppe och nollorna är grymma! Bäst hittills har vart ovve-sermonin när vi fick dra runt dem i gräset och prova på sittningen när de lagade mat och vi faddrar fick spexa! 


Nu ska jag cykla iväg och handla lite. Hinner knappt vara hemma så kylen ekar och dammråttorna lever loppan i lägenheten. Men det kan jag ta tag i en annan gång! 
Till top