Anna Jensen

Hollywood och Beverly Hills

USA - Systerbesök Permalink0
Dag två i LA tog vi bilen och körde mot Hollywood. Hur många gånger har ni inte höra att det inte alls är som man föreställt sig? Helt sant, det var mindre, smutisgare och inte alls lika fint som man kunde tro. Ändå tycker jag att man ska ta sig till Hollywood när man ändå är i LA.
 
 
Vi promenerade längst Walk of Fame och tog kort på i princip alla namn i kände igen.
 
 
Såg alla hand- och fotavtryck. Även detta var mycket mindre än vad vi trodde att det skulle göra plus att det var svårt att se vad vem som hade gjort avtrycken. Till slut lyckades vi i alla fall hitta avtrycken från Harry Potter- och Twilight skådespelarna.
 
 
Vi åkte på en riktigt dålig guidad busstur som skulle ta oss runt i Hollywood och Beverly Hills. Vi fick i alla fall ett kort vid skylten och en tur bland kändishusen, som man dock inte såg så mycket av.
 
 
Vi tog oss på egen hand upp till Hollywoodskylten där man, btw, inte får vara på natten (om någon skulle känna för det). Det visade sig att det inte bara fanns farliga djur utan även farliga kaktusat som sticks om man går in i dem. Annars: fin utsikt över LA och det var trots allt ganska coolt att se skylten i verkligheten.
 
 
Hollywood var det enda på hela resan som inte levde upp till förväntningarna. Men som sagt, jag tycker att det är värt att lägga lite tid på ett besök för det är roligt att kunna säga "been there, done that!".
Till top